لورامید چیست؟

تاریخ انتشار : 2020/06/21

لورامید از روغن نارگیل تولید می شود و به عنوان یک ماده فعال در سطح وسیع در صنعت استفاده می شود. دی اتانول آمید نارگیل ترکیبی از اتانول امیدهای اسید نارگیل است. لورامید سورن شیمی به دو دسته ۱۰۰% نارگیل و ۵۰% سویا، ۵۰% نارگیل تقسیم می شود. مشتریان عزیز سورن شیمی می توانند با مراجعه به بخش تماس باما در سایت با کارشناسان فروش تماس گرفته و سفارش خود را ثبت کنند.

کاربرد لورامید

این ماده در ژلهای دستی، صابونهای دست، شامپوها و مایعات شستشوی ظرف و در مایعات فلزکاری و مواد پولیش به عنوان مهار کننده ضد خوردگی موجود است. این ماده در لوازم آرایشی در حمام، شامپوهای بدن و مایعات خنک کننده مؤثر است و عامل کنترل کننده ویسکوزیته سورفاکتانت می باشد. این یک مایع چسبناک است و به عنوان ماده کف کننده در محصولات حمام مانند شامپو و صابونهای دست و همچنین در مواد آرایشی به عنوان ماده امولسیون کننده مورد استفاده قرار می گیرد.

لورامید همچنین برای اهداف دیگر از جمله برای کمک به تشکیل امولسیونها، برای تثبیت امولسیونها و تنظیم pH یک فرمولاسیون مورد استفاده قرار می گیرد. ماده امولسیفایر، ضخیم کننده و کف کننده است. این ماده قابلیت افزایش کف و یا تثبیت کف یک سورفاکتانت را دارد که اغلب محصول حمام مانند شامپو یا حمام حباب است. همچنین می تواند ویسکوزیته یک محلول آبی (مبتنی بر آب) را افزایش دهید.

از آنجا که Cocamide DEA هم محلول در آب و هم محلول روغنی است، باعث می شود آب و روغن هم به طور مساوی در محلول پراکنده شوند. در حالی که پاک کننده های سنتی سورفکتانت (یعنی صابون) خاصیت خشک کنندگی دارند، این ماده موها را به طور موثری تمیز کرده و آن را با اسیدهای چرب طبیعی خود که از روغن نارگیل حاصل می شوند، ترکیب میکند. همچنین این توانایی را دارد که عملکرد سایر مواد تشکیل دهنده، یعنی مواد پاک کننده و نرم کننده ها را بهبود بخشد. این ماده را بیشتر در شامپو، مایع شستشوی بدن، پاک کننده ها، صابون مایع، حمام حباب، درمان شوره سر، رنگ مو، اسکراب و روغن حمام پیدا خواهید کرد.

افزایش دهنده کف و کاهش دهنده تحریکات پوستی حاصل از استفاده از مواد شوینده و بهداشتی بالاخص بر روی دست، از کاربردهای لورامید می باشد، همچنین باعت حالت پذیری مو و خاصیت مرطوب کنندگی نیز می‌شود. این ماده تامین کننده گرانروی در شامپو ‌ها می‌شود. تا دیر نشده برای خرید لورامید نارگیل اقدام کنید!

لورامید

محصولاتی که با لورامید ساخته میشوند

عوارض جانبی این ماده چیست؟

تحقیقات نشان داده است که این ماده تحریک کننده و حساس کننده پوستی خفیف است. علاوه بر این، آنها استفاده از محصولات شستشو را با غلظت های کمتر یا مساوی ۱۰٪ در محصولات ایمن کرده اند. ارزیابی انجام شده توسط آژانس بین المللی تحقیقات سرطان (IARC) کوکونات لورامید را در دسته ی مواد سرطان زا قرار میدهند.

لورامید (کوکامیدو دی اتانول آمید) از پتانسیل بالایی برای ایجاد یک واکنش آلرژیک به عنوان ناخالصی برخوردار است. مطالعه ای در مورد پتانسیل درماتیت تماسی آلرژیک صورت گرفت، در شغلی که با کوکامید DEA در ارتباط است، حدود ۲۵۰۰ بیمار یافت شده است، ۱٪ از آنها واکنش آلرژیک داشتند. بدترین آنها کسانی بودند که از پاک کننده های دستی استفاده می کردند و ۶۸ درصد از کل واکنش های آلرژیک را تشکیل می دهند.

حساسیت های حاد در بیمارانی که از محصولات مراقبت شخصی که حاوی کوکامید DEA است، وجود داشت. همچنین فرض بر این است که لورامید DEA بیمارانی را که قبلاً از حساسیت های پوستی رنج می بردند، تشدید می کند. به طور کلی، آشکار است که کوکامید DEA پتانسیل ایجاد واکنشهای آلرژیک پوستی در تقریباً ۱٪ از جمعیت را دارد. افرادی که قبلاً از حساسیت پوستی رنج می بردند، باید فقط با خرید محصولات مراقبت شخصی که عاری از کوکامید DEA هستند، اقدامات احتیاطی را انجام دهند.

کارکرد های لورامید

۱٫ امولسیفایر: به آب و روغن ها اجازه می دهد تا با هم مخلوط شوند تا امولسیون شوند، مانند مایونز، بستنی و شیر.
۲٫ سورفکتانت: کشش سطح را کاهش می دهد تا مخلوط ها به طور مساوی تشکیل شوند. امولسیفایر نوع خاصی از سورفاکتانت است که به دو مایع اجازه می دهد تا به طور مساوی با هم مخلوط شوند.
۳٫ عامل کنترل کننده ویسکوزیته: ضخامت مایع را که بیشتر در مواد آرایشی استفاده می شود، حفظ یا تغییر می دهد.
۴٫ تقویت فوم

لورامید

از لورامید به عنوان ماده تثبیت کننده برای محصول نهایی، امولسیفایر، مایع ضد چسبناک ویسکوز استفاده می شود و به دلیل استفاده از روغن نارگیل خاصیت نرم کننده ای بر روی پوست و مو دارد و با سورفاکتانتهای آنیونی، کاتیونی و آمفوتریک مطابقت دارد.

در دمای کمتر از ۳۰ درجه سانتیگراد و به دور از رطوبت نگه دارید.

ColorPale yellow liquid
Free Amino percentageMaximum 4%
Ph 10%۹ – ۱۱
The percentage of free fatty acidsMaximum 0.5%
Total amide percentage۲% + – ۸۲%
Titanium Total Amine Total Titanium۱% + – ۲۸%
UnityAnionic
Moisture contentMaximum 0.6%
Free esterUp to 8%
Glycerin۱۰% – ۹%