تگزاپن صدفی – تگزاپن ۲۸% – SLES 28%

اطلاعات محصول

  • نام شیمیایی : تگزاپن صدفی
  • فرمول شیمیایی : C24H50Na2O5S
  • نام تجاری : SLES28%
  • نوع بسته بندی : بشکه ۱۰۰ کیلویی
  • کشور سازنده : ایران
قیمت : تماس بگیرید

تگزاپن صدفی یک سورفکتانت آنیونی است که در صنایع تولید مواد شیمیایی و مواد شوینده مورد استفاده قرار می گیرد، به راحتی قابل استفاده قرار میگیرد. این یک فوم بالاتر از سدیم لوریل سولفات (SLS) است.

تگزاپن صدفی سورن شیمی همیشه به راحتی در دسترس مشتریان عزیز قرار می گیرد که می توانند آن را در صنعت مواد شوینده مورد استفاده قرار دهند. همچنین میتوانند آنالیز این ماده را مطالعه کرده و در جریان اطلاعات مهم فنی آن قرار بگیرند. همین امروز خرید خود را ثبت کنید و با به روزرسانی های بیشتر به تمام محصولات ما دسترسی پیدا کنید یا برای اطلاعات بیشتر در مورد تگزاپن صدفی سورن شیمی با ما تماس بگیرید.

کاربرد تگراپن صدفی

مایع است و در فرمولاسیون های عامل مرطوب کننده، مواد شوینده مایع، پاک کننده ها، شامپوها و مواد شوینده لباسشویی استفاده می شود. ۲۸٪ SLES به راحتی در آب سخت و نرم حل می شود و یک ویژگی کف ثابت دارد. ۲۸% SLES به طور گسترده ای در ساخت شامپو، فرمولاسیون ماده خیس کننده در صنعت نساجی و کف های آتش نشانی مورد استفاده قرار می گیرد. سدیم لوریل اتر سولفات(SLES) به طور گسترده در بسیاری از محصولات مراقبت شخصی و مراقبت از منزل استفاده می شود مانند: ژل دوش، ژل شستشوی صورت، مایع دستشویی، مایع ظرفشویی و مواد شوینده مایع. همچنین در صنعت چاپ و رنگرزی، صنعت نفت و چرم به عنوان روان کننده، ماده رنگرزی، پاک کننده و کف کننده کاربرد دارد.

سورن شیمی تگزاپن صدفی ۱۰۰٪ خالص را ارائه می دهد که در بازارهای ملی و بین المللی بسیار تحسین شده است. ما برای پاسخگویی به نیازهای مختلف مشتری، SLES 28% ارائه می دهیم. سدیم لوریل اتر سولفات (SLES) یک ماده شوینده و سورفاکتانت است که در بسیاری از محصولات مراقبت شخصی (صابون، شامپو و غیره) یافت می شود. آنها به طور مشابه با صابون رفتار می کنند و همچنین به عنوان ماده کف کننده و مرطوب کننده از آن استفاده می شود.

تگزاپن صدفي

ما سدیم لوریل اتر سولفات ( %SLES 28 ) را ارائه می دهیم که در صنعت شامپو، مواد شوینده ظرف، صابون، صنعت نساجی و فوم های آتش نشانی استفاده شود. لوریل اتر سولفات سدیم ۲۸٪ (SLES 28٪) کف ساز بسیار قوی و سورفکتانت آنیونی است که در صنایع مواد شیمیایی و مواد شوینده مورد استفاده قرار می گیرد. این ماده یک فوم است.

تگزاپن صدفيمزایای کلیدی SLES

این محصول دارای حلالیت خوب، مقاومت در برابر آب است و تجزیه بیولوژیکی بالا دارد. همچنین سهولت فرمولاسیون و تولید را تسهیل می کند. علاوه بر این، درجه ای از ضخامت را نیز به فرمولاسیون محصول نهایی ایجاد می کند. SLES یک ماده ساده است که با یک هدف اصلی منحصر به فرد برای تولید محصولات آرایشی و شوینده برای بازار انبوه استفاده می شود. با انجام این کار، از ابتدای تولید تاکنون هیچ نوآوری یا روند انقلابی برای این محصول به وجود نیامده است.

مناطق عمده تولید و منشاء محصول

هند، مصر، مالزی و چین عمده بازارهایی هستند که این محصول را تولید می کنند و عرضه جهانی به صنایع را در سراسر جهان سوق می دهند.

نکات ایمنی

سؤالات متداول در مورد ایمنی SLES 28% معمولاً ناشی از استفاده از آن به عنوان یک ماده مؤثر در محصولات مراقبت شخصی و پاک کننده های خانگی است. برخی معتقدند که این ماده برای استفاده ایمن بر روی پوست کمی خشن است، تمیز کردن با محصولاتی که حاوی SLES است، ممکن است در صورت درست انتخاب نشدن تحریک کننده پوست باشد اما هیچ مدرک علمی مبنی بر اینکه SLES یک ماده سرطان زا است، وجود ندارد.

نقد و بررسی‌ها

هیچ دیدگاهی برای این محصول نوشته نشده است.

اولین کسی باشید که دیدگاهی می نویسد “تگزاپن صدفی – تگزاپن ۲۸% – SLES 28%”

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *