گلیسیرین

نام شیمیایی : گلیسیرین Glycerine
فرمول شیمیایی : C3H8O3
نوع بسته بندی : بشکه ۲۵۰ کیلویی
کشور سازنده : اندونزی، مالزی

 

قیمت : تماس بگیرید

بعد از آب و رایحه، گلیسیرین سومین ماده ای است که بیشتر در مواد آرایشی، طبق یک بررسی مواد تشکیل دهنده لوازم آرایشی در سال ۲۰۱۴ گزارش می شود.

خرید و استفاده از آن به شکل خالص به عنوان یک ماده اصلی در مرطوب کننده ها و لوسیون ها شناخته می شود، که محبوبیت روزافزونی دارد.

مطالعات نشان می دهد که از طرق مختلف می تواند روی پوست شما تأثیر مثبت بگذارد. به مطالعه ادامه دهید تا از چگونگی آن مطلع شوید.

گلیسیرین و پوست شما

به نظر می رسد ظاهر گلیسیرین در محصولات مراقبت از پوست موجه است.

طبق یک مطالعه معتبر در سال ۲۰۰۸، گلیسیرین می تواند:

آبرسانی به لایه خارجی پوست (لایه شاخی)
عملکرد پوست و خواص مکانیکی پوست را بهبود ببخشید
محافظت در برابر تحریک کننده های پوست
تسریع روند بهبود زخم

گلیسیرین چیست؟

گلیسیرین، همچنین به عنوان گلیسرول شناخته می شود، یک ترکیب طبیعی است که از روغن های گیاهی یا چربی های حیوانی حاصل می شود. این یک مایع شفاف، بی رنگ، بدون بو با طعم شیرین است.

یک ماده مرطوب کننده است، که از سطح عمیق تری از پوست و هوا، آب را به لایه خارجی پوست می کشد.

در محصولات مراقبت از پوست، معمولاً بهمراه مواد انسداد، نوع دیگری از ماده مرطوب کننده، برای به دام انداختن رطوبت موجود در پوست استفاده می شود.

طبق یک مطالعه معتبر در سال ۲۰۱۶، گلیسیرین “موثرترین ماده مرطوب کننده” در مقایسه با بسیاری دیگر است، از جمله:

اسیدهای هیدروکسی آلفا، مانند اسید لاکتیک و اسید گلیکولیک
اسید هیالورونیک
پروپیلن گلیکول و بوتیلن گلیکول
سوربیتول
اوره

آیا گلیسرول می تواند پوست را تحریک کند؟

به عنوان یک ماده مرطوب کننده، آب را از نزدیکترین منبع می گیرد. به خصوص در شرایط کم رطوبت، نزدیکترین منبع آب سطح پایین تر پوست شما است. این می تواند باعث کمبود آب در پوست شود، حتی تا حدی که تاول زده شود.

به همین دلیل، بهتر است قبل از استفاده از گلیسیرین خالص روی صورت و پوست، آن را رقیق کنید.

بسیاری از طرفداران لوازم آرایشی طبیعی توصیه می کنند که آن را با گلاب رقیق شود، زیرا گلاب باعث آبرسانی به پوست و تصفیه منافذ پوست می شود. یک مطالعه معتبر در سال ۲۰۱۱ نشان داد که گل رز اثرات آنتی اکسیدانی مثبتی بر روی پوست دارد.

مطالعه اخیر نشان داد که ترکیبی از گلیسیرین، هیالورونیک اسید و عصاره عملکرد پوست را تا ۲۴ ساعت پس از استفاده بهبود می بخشد.

سایر کاربردهای گلیسیرین

علاوه بر خاصیت مرطوب کنندگی، به عنوان موارد زیر استفاده می شود:

ملین هایپیراسموتیک (کشیدن آب به روده برای درمان یبوست)
روان کننده برای داروهای متعدد
عامل شیرین سازی
عامل ضخیم کننده
نگهدارنده

گلیسیرین به طور کلی توسط سازمان غذا و دارو به عنوان ماده بی خطر شناخته می شود. شرکت سورن شیمی گلیسیرین مالزی و اندونزی را به مشتریان خود با کیفیت عالی ارائه می دهد.

نقد و بررسی‌ها

هیچ دیدگاهی برای این محصول نوشته نشده است.

اولین کسی باشید که دیدگاهی می نویسد “گلیسیرین”

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

Cresta Help Chat
Send via WhatsApp