کوکوآمیدو پروپیل بتائین CAB

اطلاعات محصول

  • نام شیمیایی : کوکو آمیدو پروپیل بتائین betaein
  • فرمول شیمیایی : C19H38N2O3
  • نام های دیگر : بتائین ، کوکو آمیدو پروپیل بتائین
  • نوع بسته بندی: بشکه ۲۰۰ کیلویی
  • کشور سازنده : ایران

 

قیمت : تماس بگیرید

کوکوآمیدو پروپیل بتائین یک ترکیب شیمیایی است که در بسیاری از محصولات مراقبت شخصی و نظافت خانگی یافت می شود. این ماده یک سورفاکتانت است. بتائین سورن شیمی در تولید بسیاری از محصولات صنایع شوینده استفاده می شود و به عنوان ماده اولیه صنایع شوینده شناخته شده است.

عوارض جانبی کوکوآمیدو پروپیل بتائین

بعضی از افراد هنگام استفاده از محصولاتی که حاوی بتائین هستند، حساسیت دارند. در سال ۲۰۰۴، انجمن درماتیت تماس با آمریکا پروپیل بتائین را آلرژن سال اعلام کرد. از آن زمان، یک بررسی علمی از مطالعات سال ۲۰۱۲ نشان داد که این خود بتائین نیست که باعث ایجاد یک واکنش آلرژیک می شود، بلکه دو ناخالصی است که در فرایند تولید تولید می شود. این دو ماده تحریک کننده آمینو آمید (AA) و ۳-دی متیل آمینوپروپیلامین (DMAPA) هستند. در مطالعات متعدد ، هنگامی که افراد در معرض این ماده قرار گرفتند که حاوی این دو ناخالصی نبود، واکنش آلرژیک ندارند.

محصولاتی با کوکوآمیدو پروپیل بتائین

بتائین را می توان در محصولات صورت، بدن و مو مانند:

شامپو
تهویه مطبوع
پاک کننده های آرایش
صابون های مایع
شامپو بدن
کرم اصلاح و
برخی از خمیردندان ها پیدا کرد. همچنین یک ماده رایج در پاک کننده های اسپری خانگی و تمیز کردن یا ضد عفونی کننده دستمال مرطوب است.

بتائين

کاربرد های این ماده

یک محلول فعال ۳۰٪ آبی است که از روغن نارگیل تشکیل شده است. Cocamidopropyl Betaine در شامپوها، حمام های حباب و صابون های دست مایع استفاده می شود، به عنوان یک ماده فعال کننده ثانویه در سیستم های پاکسازی که در آن به ساخت ویسکوزیته کمک خواهد کرد و احساس آرامش می بخشد مورد استفاده قرار می گیرد. Cocamidopropyl Betaine آمفیوتر است و با سورفاکتانتهای آنیونی، کاتیونی و غیر یونی سازگار است. افزودن Betaine به این سورفاکتانت ها به بهبود عملکرد کف، کاهش سوزش سورفاکتانت های آنیونی، افزایش قابلیت تمیز کردن سورفاکتانت های غیر یونی و ایجاد شکاف و استفاده از ترکیبی از کاتیونیک ها و غیر یونیک ها برای فرمولاسیون های پاک کننده برتر کمک می کند.

  • در محصولات مراقبت از مو مانند شامپوها و نرم کننده ها مصرف می شود. این ماده برای مو ضروری است و باعث تخلیه بار استاتیک بر روی موها می شود. از وز وز شدن و پراکندگی موی سر در هوا جلوگیری می کند و باعث می شود مو خوش حالت شود.
  • در محصولات حمام و مراقبت از بدن مثل صابون های مایع، شوینده های بدن و ژل ها و کف های حمام و محصولات مراقبت از کودک از این محصول استفاده می شود.
  • در ترکیبات دئودورانت (بوگیر) و لوسیون های پس از ریش تراشی (افترشیو) استفاده می شود.
  • در شوینده ها، پاک کننده های سطوح این محصول به دلیل قدرت زیاد آن در شستشو و معلق کردن ذرات و جرم ها بسیار محبوبیت دارد و استقامت خوبی نیز در برابر سازنده ها و بیلدرهای شوینده ها و الکترولیت ها و بخش های اسیدی و بازی دارد.

آیا بتائین بی خطر است؟

بله، برای استفاده در محصولات آرایشی، بتائین سورن شیمی بی خطر است. امنیت این ماده توسط کمیته مشاوره مستقل کمیسیون اروپا، کمیته علمی ایمنی مصرف کننده ارزیابی شده است. برای اطلاع از آنالیز بتائین سورن شیمی میتوانید در بخش تماس با ما با کارشناسان فروش سورن شیمی در ارتباط باشید.

بتائين

ویژگی شیمیایی

ظاهریمایع شفاف
بوبوی خاص منحصر به فرد
رنگبی رنگ متمایل به زرد کمرنگ
PH (محصول آبی ۵ درصد)۴ – ۷
ماده فعال۳۷ %

نقد و بررسی‌ها

هیچ دیدگاهی برای این محصول نوشته نشده است.

اولین کسی باشید که دیدگاهی می نویسد “کوکوآمیدو پروپیل بتائین CAB”

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *