پلی اتیلن گلیکول PEG 7

اطلاعات محصول

  • نام شیمیایی: گلیسیرین کوکونات PEG-7
  • نوع بسته بندی : بشکه ۲۰۰ کیلویی
  • کشور سازنده : ایران
قیمت : تماس بگیرید

پلی اتیلن گلیکول ۷ یا گلیسریل کوکونات یک پلیمر مصنوعی است که به عنوان یک نرم کننده، سورفاکتانت، تقویت کنندگی کف، خاصیت امولسیون کنندگی عالی در مواد آرایشی و محصولات مراقبت شخصی عمل می کند. این ماده در آب و الکل محلول و در روغن نامحلول است. برای خرید پلی اتیلن گلیکول ۷ یا ثبت سفارش این ماده با کارشناسان فروش سورن شیمی تماس بگیرید.

کاربرد پلی اتیلن گلیکول ۷

در لوازم آرایشی و محصولات مراقبت شخصی، گلیسیریل PEG-7 کوکونات به عنوان یک نرم کننده، سورفاکتانت و امولسیفایر برای امولسیونهای روغن در آب عمل می کند. به عنوان نرم کننده، گلیسریل PEG-7 کوکونات سبک و غیر چرب است که به افزایش احتباس رطوبت در سطح پوست کمک می کند. این خاصیت باعث می شود گلیسیریل PEG-7  برای محصولاتی مانند لوسیون، کرم و مرطوب کننده های صورت بسیار مفید باشد. در حالی که همه انواع پوست می توانند از نرم کننده هایی مانند PEG-7 گلیسریل کوکونات بهره مند شوند، مواد نرم کننده مخصوصاً برای کسانی که پوست خشک، زبر و یا پوسته پوسته دارند مفید هستند. نرم کننده ها می توانند این علائم را کاهش داده و پوست را نرم و صاف جلوه دهند. علاوه بر این، نرم کننده ها می توانند به کسانی که از اگزما، پسوریازیس یا سایر بیماری های التهابی پوست رنج می برند کمک کند. پلی اتیلن گلیکول ۷ همچنین به عنوان یک سورفاکتانت عمل می کند چون دارای یک آبگریز (جاذب رطوبت) و یک آن لیپوفیلیک (جاذب روغن) است.

پلی اتیلن گلیکول 7

سورفکتانت ها با کاهش کشش سطحی بین دو ماده مانند دو مایع یا یک مایع و جامد کار می کنند. این امر به سورفاکتانت اجازه می دهد چربی، خاک و سایر ناخالصی هایی که روی پوست انباشته شده اند را جذب و به حالت تعلیق درآورده و آنها را بشوید. با توجه به این خاصیت ها، کوکونات گلیسریل PEG-7 در بسیاری از پاک کننده ها، شامپوها و مواد شستشوی بدن وجود دارد.

به عنوان یک امولسیفایر، پلی اتیلن گلیکول اغلب در فرمولاسیون هایی استفاده می شود که حاوی آب و روغن هستند. مخلوط کردن آب و روغن در کنار هم، پراکندگی قطرات روغن را در آب ایجاد می کند (و بالعکس). با این حال، در صورت باقی ماندن محصول برای حل و فصل، این دو مرحله می توانند از هم جدا شوند. برای رفع این مشکل، یک امولسیفایر مانند کوکونات گلیسریل PEG-7 می تواند به سیستم اضافه شود تا قطرات پراکنده شوند. امولسیفایرها قوام یک محصول را بهبود می بخشند، که می تواند توزیع یکنواختی از خواص موضعی مراقبت از پوست را فراهم کند. پلی اتیلن گلیول ۷ برای تشکیل امولسیون های روغن در آب استفاده می شود. سورن شیمی می تواند آنالیز پلی اتیلن گلیکول ۷ را در اختیار شما مشتریان عزیز قرار دهد.

خاستگاه PEG7

پلی اتیلن گلیکول ۷ (PEG) از گلیسریل کوکونات است. گلیسریل کوکونات یک مونوستر گلیسیرین و اسیدهای چرب نارگیل است که هر دو برای پوست بسیار مفید هستند. گلیسیرین که به آن گلیسرول نیز گفته می شود، یک الکل طبیعی و مرطوب کننده است که به پوست در حفظ رطوبت کمک می کند. اسیدهای چرب نارگیل مانع چربی پوست می شوند و همچنین باعث حفظ رطوبت پوست می شوند. پلی اتیلن گلیکول ۷ از اتوکسیلاسیون کوکونات گلیسریل تولید می شود. اتوکسیلاسیون یک واکنش شیمیایی است که در آن اتیلن اکسید به یک بستر اضافه می شود. در این حالت، ۷ واحد اتیلن اکسید به گلیسریل کوکونات اضافه می شود.

پلی اتیلن گلیکول 7

ایمنی

ایمنی ترکیبات پلی اتیلن گلیکول ۷ یا PEG، از جمله کوکونات گلیسریل PEG-7، توسط هیئتی از متخصصین زیبایی، آرایشی و بهداشتی بررسی شده است. این هیئت داده های علمی را ارزیابی کرده و نتیجه گرفت که این مواد برای استفاده در محصولات شستشو و تا ۱۰٪ در محصولات باقیمانده ایمن هستند.
با وجود تأیید PEG-7 توسط هیئت متخصص CIR، نگرانی هایی در مورد وجود اتیلن اکسید در این ماده وجود دارد. این امر به این دلیل است که فرآیند اتوکسیلاسیون ممکن است منجر به آلودگی با ۱،۴ دیوکسان، یک محصول جانبی بالقوه خطرناک باشد.

۱،۴ دیوکسان یک ماده سرطان زا در حیوانات است که به راحتی در پوست نفوذ می کند. طبق برنامه ملی سم شناسی، ۱،۴ دیوکسان به طور علمی پیش بینی می شود که یک عامل سرطان زا در انسان هم باشد. همچنین با آلرژی های پوستی همراه بوده است. با این حال، حضور احتمالی ۱،۴ دیوکسان را می توان از طریق مراحل تصفیه کنترل کرد تا قبل از مخلوط کردن کوکونات PEG-7 گلیسایریل در فرمولاسیون های آرایشی، آن را از بین ببرد.

حمل و نقل و نگهداری

PEG 7 دارای سمیت بسیار پایین است و برای محصولات پاک کننده ­ی بهداشتی، مطمئن و مناسب هستند. هنگام حمل و نقل محصولات از عینک ایمنی مطمئن، دستکش­های PVC و پیشبند استفاده شود. پلی اتیلن گلایکول باید در جای خشک، پوشیده و دور از حرارت و منبع آتش نگهداری شود. در صورت تماس با چشم به سرعت چشمها را به مدت ۱۵ دقیقه با آب بشوئید. در صورت بلعیدن به پزشک مراجعه کنید. زمان ماندگاری این ماده ۲۴ ماه در انبار سرپوشیده است.

نقد و بررسی‌ها

هیچ دیدگاهی برای این محصول نوشته نشده است.

اولین کسی باشید که دیدگاهی می نویسد “پلی اتیلن گلیکول PEG 7”

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *