پروپیلن کربنات propylene carbonate

اطلاعات محصول

  • نام شیمیایی : پروپیلن کربنات Propylene Carbonate
  • فرمول شیمیایی : C4H6O3
  • نوع بسته بندی : بشکه
  • کشور سازنده : چین
  • شرکت سازنده : هایتک
قیمت : تماس بگیرید

پروپیلن کربنات یک حلال مصنوعی است که در مواد آرایشی و محصولات مراقبت شخصی از آن برای حل یا تعلیق سایر مواد در یک فرمولاسیون و همچنین برای کاهش ویسکوزیته فرمولاسیون استفاده می شود. پروپیلن کربنات یک مایع بی رنگ تا زرد رنگ با بوی میوه ای است. در اینجا شرکت سورن شیمی به بررسی کاربردها، کارکرد و ایمنی پروپیلن کربنات می پردازد.

کاربرد پروپیلن کربنات (PC)

  • ریخته گری
  • پلی استر
  • پوشش سیم
  • پلی اورتان
  • حلال آفت کش ها
  • حلال برای محصولات چوبی تولیدی
  • پوشش های سطح
  • نوار رنگ
  • تولید و تمیز کننده نساجی

کاربرد پروپیلن کربنات (PC) در فناوری پوشش

  • مینای سیم بر اساس پلی استرها
  • پلی اورتان
  • پلی استریدها
  • رزین اپوکسی
  • رزین فنل

پروپیلن کربنات

منشاء پروپیلن کربنات

پروپیلن کربنات، همچنین به عنوان کربنات حلقوی پروپیلن شناخته می شود. یک استر کربنات است که از پروپیلن گلیکول به دست می آید. پروپیلن گلیکول یک الکل محلول در آب کوچک است که یک ماده بسیار رایج در مواد آرایشی و محصولات مراقبت شخصی است. این محصول مصنوعی است که از هیدراتاسیون پروپیلن اکسید به دست می آید، که از فرآورده های نفتی حاصل می شود. بنابراین، PC همچنین می تواند یک محصول مشتق از نفت در نظر گرفته شود.

علاوه بر استفاده در صنعت آرایشی، آن را می توان در برخی از چسب ها و نوارهای رنگی یافت. همچنین از آن به عنوان پلاستیک ساز استفاده می شود، به این معنی که پلاستیک را افزایش می دهد یا ویسکوزیته یک ماده را کاهش می دهد.

کارکرد

در مواد آرایشی و محصولات مراقبت شخصی، در درجه اول به عنوان یک حلال عمل می کند. معمولاً در غلظت هایی از کمتر از ۰٫۱٪ تا ۵٪ استفاده می شود. در فرمولاسیون آرایش، در درجه اول رژ لب، سایه چشم و ریمل و همچنین در محصولات پاک کننده پوست و ناخن استفاده می شود. شرکت سورن شیمی پروپیلن کربنات را با قیمت و کیفیت عالی در اختیار تولیدکنندگان به خصوص تولیدکنندگان لاک پاک کن قرار می دهد. جهت کسب اطلاعات بیشتر با ما تماس بگیرید.

پروپیلن کربنات

به عنوان یک حلال، به حل یا تعلیق سایر مواد در یک فرمول بدون تغییر شیمیایی سایر مواد کمک می کند. PC امکان توزیع یکنواخت کلیه مواد تشکیل دهنده در فرمول آرایشی را فراهم می کند و قوام مناسبی را برای محصول فراهم می کند. علاوه بر این، کربنات پروپیلن دارای نقطه جوش ۴۶۴ درجه فارنهایت (۲۴۰ درجه سانتیگراد) است. هرچه نسبت حلالهای نقطه جوش زیاد در فرمول آرایشی بزرگتر باشد، سرعت خشک شدن کندتر خواهد بود.

علاوه بر این، از حلالهایی مانند پروپیلن کربنات برای نازک شدن فرمولاسیون و کاهش ویسکوزیته استفاده می شود. اصطلاح ویسکوزیته با مفهوم “ضخامت” مطابقت دارد. برای مثال، عسل ویسکوزیته بالاتری نسبت به آب دارد. کاهش ویسکوزیته فرمولاسیون باعث می شود محصول هنگام استفاده روی پوست یا مو گسترش یابد. حلال ها همچنین می توانند با افزایش جذب آنها از طریق پوست، اثرات مواد مؤثر در فرمولاسیون محصول را افزایش دهند.

ایمنی

سازمان غذا و داروی ایالات متحده (FDA) ایمنی آن را بررسی کرده و استفاده از آن را به عنوان یک افزودنی غذایی غیرمستقیم به عنوان یک جزء چسب ها تصویب کرده است. جهت دریافت MSDS و آنالیز پروپیلن کربنات با ما در شبکه های اجتماعی سورن شیمی در ارتباط باشید.

ایمنی آن توسط پانل بررسی مواد اولیه مواد آرایشی و بهداشتی (CIR) ارزیابی شده است. در مطالعات بالینی مشخص شد که PC حل نشده به میزان متوسط ​​برای چشم و پوست تحریک کننده است اما با قرار گرفتن در معرض استنشاق غیر سمی بود. کربنات پروپیلن برای جهش زایی در باکتریها و برای سمیت ژنی در سلولهای کبدی موش منفی بود. محصولات حاوی حداکثر ۲۰٪ مشخص شده بودند که تا حد متوسط ​​برای پوست انسان تحریک کننده هستند، با این حال، آنها غیر حساس، غیر فوتوکسیک و غیر حساس کننده بودند. لازم به ذکر است که این غلظت بسیار بالاتر از غلظت هایی است که به طور معمول در فرمولاسیون های آرایشی مورد استفاده قرار می گیرند، که بین کمتر از ۰٫۱٪ تا ۵٪ است. پس از ارزیابی داده های علمی CIR نتیجه گرفت که PC به عنوان یک ماده آرایشی در اقدامات فعلی استفاده و غلظت ایمن است.

نقد و بررسی‌ها

هیچ دیدگاهی برای این محصول نوشته نشده است.

اولین کسی باشید که دیدگاهی می نویسد “پروپیلن کربنات propylene carbonate”

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *