اتیلن گلیکول دی استئارات EGDS

اتیلن گلیکول دی استئارات ترکیبی است که بر پایه اسید استئاریک، یک اسید چرب طبیعی وجود دارد. نسبت نزدیک به گلیکول استئارات و گلیکول استئارات SE، گلیکول دی استئارات یک ماده مومی سفید مایل به کرم رنگ است که برای حالت دهی به پوست، افزایش ضخامت برخی از محصولات آرایشی (مانند کرم ها و لوسیون […]

قیمت : تماس بگیرید

اتیلن گلیکول دی استئارات ترکیبی است که بر پایه اسید استئاریک، یک اسید چرب طبیعی وجود دارد. نسبت نزدیک به گلیکول استئارات و گلیکول استئارات SE، گلیکول دی استئارات یک ماده مومی سفید مایل به کرم رنگ است که برای حالت دهی به پوست، افزایش ضخامت برخی از محصولات آرایشی (مانند کرم ها و لوسیون ها) و کاهش ظاهر شفاف مورد استفاده قرار می گیرد. به طور خاص دی استئارات گلیکول اغلب به عنوان ماده “صدفی سازی” در شستشوی بدن و محصولات مراقبت از مو استفاده می شود.

اتیلن گلیکول دی استئارات پس از گرم شدن در کامپوزیت سورفکتانت حل شده یا امولسیون می شود و در طی فرآیند خنک سازی، کریستال های عدسی ظاهر می شوند و در نتیجه جلای مروارید تولید می کنند. این می تواند در محصولات شوینده مایع استفاده شود تا یک اثر مرواریدی مشخص ایجاد کند و ویسکوزیته محصول را افزایش دهد.

همچنین می تواند باعث مرطوب سازی پوست، تغذیه مو و محافظت در برابر الکتریسیته ساکن شود. این سازگاری خوبی با انواع مختلف سورفکتانت ها دارد و می تواند اثر مروارید پایدار و عملکرد تهویه ضخیم آن را منعکس کند. هیچ تحریکی برای پوست ندارد و هیچ صدمه ای به مو نمی زند. در مقابل، EGDS مروارید قوی تر و EGMS مروارید ظریف تری تولید می کند.

کاربرد اتیلن گلیکول دی استئارات

در شامپوها، لوسیون های بدن، مرطوب کننده ها و مواد شوینده مایع با درجه بالا استفاده می شود. همچنین می تواند به عنوان صدفی کننده، ماده روان کننده  مواد شوینده فلزکاری و فرآوری الیاف در تولیدات دارویی استفاده شود. هنگامی که محصول سرد می شود، ورق مروارید باید به صورت خمیر مروارید در فرموله شود.

استفاده از اتیلن گلیکول دی استئارات آسان است. میزان مصرف معمول در محصولات کرم و لوسیون (امولسیون O / W) 1٪ تا ۲٪ است. EGDS به بدن، احساس نرم مخملی و همچنین برخی از ضخیم شدن ها، در سطوح بالاتر استفاده (حداکثر ۱۰٪) کمک می کند، حتی اگر در سطح بالا استفاده شود، محصول را به سمت قوام خمیر سفت می رساند.

از آنجا که این باعث افزایش خواص ویسکوزیته و ضخیم شدن می شود، بسیاری از شما نیازی به استفاده از مواد غلیظ کننده اضافی در محصولات خود نداریم. کافی است از آن در محصولات آبی مانند شامپوها، ژل های دوش و شوینده، شستشوی بدن و سایر ترکیبات دلخواه، با میزان ۰/۵ تا ۲/۵ درصد برای نتایج درخشان مروارید استفاده کنید. به خاطر داشته باشید، اثرات مرواریدی دسته ای به گروه دیگر، نیاز به فرموله سازی در شرایط کنترل شده دقیق دارد.

برای ترکیب اتیلن گلیکول دی استئارات گرما لازم است، بنابراین شما باید دسته را حداقل در ۷۰ درجه سانتیگراد تا ۷۵ درجه سانتیگراد (۱۶۷ درجه فارنهایت) گرم کنید و این دما را حفظ کنید تا زمانی که کاملا ذوب شود و به خوبی پراکنده شود. همانطور که به طور مداوم هم بزنید، بگذارید دسته شما تا دمای محیط خنک شود.

اگر استفاده از آن خیلی زیاد باشد، تیرگی بیش از حد اثر صدفی را کاهش می دهد. اگر در سطح خیلی کمی از آن گنجانده شود، محلول سازی توسط سورفکتانت ها می تواند منجر به عدم ایجاد صدفی یا مروارید تاخیری و حساسیت بیش از حد به دما شود.

خرید اتیلن گلیکول دی استئارات

شرکت سورن شیمی تامین کننده اتیلن گلیکول دی استئارات در مشهد می باشد. تولیدکنندگان محترم می توانند این محصول را با کیفیت بالا از ما تهیه کنند.

نقد و بررسی‌ها

هیچ دیدگاهی برای این محصول نوشته نشده است.

اولین کسی باشید که دیدگاهی می نویسد “اتیلن گلیکول دی استئارات EGDS”

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *