اسید چرب نارگیل چیست؟

تاریخ انتشار : 2021/07/15

اسید چرب نارگیل مالزی از ترکیب اسید لوریک با اسید های چرب اشباع شده به روش تقطیر خلا وتقسیم به دست می آید.
اسید چرب نارگیل مالزی ازخانواده اسید های چرب مشتق شده نارگیل است، که به رنگ سفید مات است وبویی تند وآزاردهنده دارد. که معمولا از منابع گیاهی مختلف یا روغن نارگیل به دست می آیدو دارای نقطه ی جوش ۲۵ درجه سانتی گراد است.

اسید چرب نارگیل یا کوکونوس نوسفیرا چیست؟

ماده ای روغنی شکل با نقطه جوش ۲۵ سانتیگراد است که به رنگ سفید مات درصنایع مختلف استفاده می شود.
طی تغییر ات مختلف مانند تقطیر وجداسازی روغن نارگیل مشتقی به نام اسید چرب نارگیل به وجود می آید. این ماده بسیار مفید وکاربردی است. بوی تند وقوی دارد وسرشار از اسید لوریک می باشد، که برای درست کردن صابون استفاده می شود،چون کف فروان تولید می کند.

روش نگهداری و ذخیره سازی اسید چرب نارگیل چگونه است؟

دردرجه اول برای این به طبیعت آسیب نرسد، باید دستورالعمل دفع مواد زائد را آموزش ببینیم. زیرا ممکن است مشکلات شدیدی برای خود ومحیط زیست به وجود آید.
محل نگهداری اسيد چرب اشباع شده نارگیل باید خنک وخشک، با تهویه مناسب و دوراز نور خورشید باشد، زیرا اگر در معرض نور وگرما باشد کیفیت عالی خود را از دست می دهد.
این ماده باید درظروف مهرو موم شده نگهداری شود، هرگز از ظروف نگهداری اسید چرب نارگیل دوباره استفاده مجدد نکنید.

 

کاربرد اسید چرب مالزی چیست؟

به دلیل تجدید پذیری وتطبیق پذیری بالا به صورت فروان در صنعت رنگ و زین، روان کننده ها وبه عنوان واسطه درتولید استر هاو ترکیبات شیمیایی با یک گروه هیدروکسیل با جایگزین شدن توسط یک گروه الککسی، درتولید عطر ها وطعم دهنده ها نیز به کار می رود.
این ماده درتولید شمع ولاستیک نقش دارد،وبه عنوان یک حلال بسیار خوب وقوی در داروهای موضعی مانند کرم وپماد مورد استفاده قرار می‌گیرد،حتی ازاسید چرب نارگیل مالزی درساخت مواد اولیه صابون، صابون های فلزی، مواد اولیه شوینده ها مانند پودر لباس شویی، وتمیز کننده ها استفاده می شود.

آیا اسید لوریک درروغن نارگیل باعث بهبود سوختگی پوست می شود؟

طبق تحقیقات به دست آمده در روغن نارگیل اسید لوریک فراوان وجود دارد، این خاصیت روغن نارگیل در درمان طبیعی برای عفونت های باکتریایی مقاوم دربرابر آنتی بیوتیک درسوختگی شدید استفاده می شود.
اسید لوریک به دلیل داشتن اثر اسپتیک واحیا برروی باف های آسیب دیده شیمیایی، ميتواند داروی خوب برای بیماران مبتلا به سوختگی شدید است.

خطرات و عوارض اسید چرب نارگیل به چه شکلی می باشد؟

درتمام تمام دنیا اگر به طور متوسط اگر از ماده ای بیش از اندازه مشخص مصرف کنی به دنبال آن خطرات و عوارض وجود دارد. دراین خصوص اگر در استفاده از لوازم آرایشی دقت نکنید. دچار آسیب می شوید.
تمام محصولات زیبایی برحسب بستن منافذ پوست درکل دنیا از۱تا ۵ درجه بندی شده اند،و اسید چرب نارگیل نمره ۴را دارا می باشد،واستفاده بیش از اندازه باعث بسته شدن منافذ پوست و ایجاد التهاب وقرمزی می شود.

آیا اطلاعاتی درمورد اسید چرب نارگیل مالزی دارید؟

اسید چرب نارگیل مالزی از ترکیب اسید لوریک با اسید های چرب اشباع شده به روش تقطیر خلا وتقسیم به دست می اید.
اسید چرب نارگیل مالزی ازخانواده اسید های چرب مشتق شده نارگیل است که به رنگ سفید مات است وبویی تند وآزاردهنده دارد. که معمولا از منابع گیاهی مختلف یا روغن نارگیل به دست می آید ودارای نقطه ی جوش ۲۵ درجه سانتیگراد است.

کاربرد اسید چرب مالزی چیست؟

اسید چرب در صنایع مختلف مانند نفت وگاز استفاده می شود. اما بیشترین کاربرد این مایع روغنی درساخت مواد شوینده وصابون ها به صورت تصفیه شده بکار می رود.
صنایع نساجی وبهداشتی وآرایشی ازاسید چرب نارگیل استفاده می کنند.
شرکت هایی مانند لاستیک سازی به علت انعطاف پذیری این ماده وخاصیت نرم کنندگی از آن استفاده می کنند.
برای مایعات فلز کاری ورنگها وپوشش ها می توان ازاین ماده شیمیایی با ارزش استفاده کرد. ساخت محصولات مراقبت های شخصی ازاسید چرب نارگیل استفاده می شود وبه خاطر اینکه این اسيد خاصیت حلال بودن دارد به عنوان روان کننده در صنایع ماشین سازی وچرم سازی وساخت چسب بکار می رود.

فواید وخواص اسید چرب چیست؟

نام کاربری دیگر این ماده با ارزش کوکونوس نوسفیرا می باشدکه به دلیل اینکه این ماده یک حلال عالی بشمار می آید وطعم شیرین طبیعی دارد. به عنوان طعم دهنده اسانس ها استفاده می شود، علاوه بر این به علت داشتن اسید لوریک وایجاد کف فراوان درتولید صابون ومواد شوینده بکارمی رود.
این روغن بارزش ومفید دوست وهم یار مو می باشد زیرا باعث سالم ماندن وشفافیت آن می شود.ازاین اسید برای ساخت روغن های ماساژ مخصوصا روغن های مقوی ماساژ کودکان استفاده می شود.
طبق تحقیقات به دست آمده این روغن نارگیل برای قلب نیز مفید است.
ازمهمترین واصلی ترین خواص این نارگیل می توان به بهبود سریع سوختگی شدید پوست اشاره کرد، زیرا این ماده دارای اسید لوریک فروان است که باعث درمان طبیعی عفونت های باکتریایی مقاوم دربرابر آنتی بیوتیک ها درسوختگی شدید می شود.

Cresta Help Chat
Send via WhatsApp