اتیلن گلیکول مونو استئارات (EGMS)

اطلاعات محصول

  • نام شیمیایی : اتیلن گلایکول مونو استئارات 
  • فرمول شیمیایی : C20H40O3
  • نام تجاری : EGMS
  • نوع بسته بندی : کیسه ۲۰ کیلویی
  • کشور سازنده : ایران
قیمت : تماس بگیرید

اتیلن گلیکول مونو استئارات (EGMS) را می توان در شامپو به عنوان ماده صدفی کننده استفاده کرد. سورن شیمی ارائه دهنده اتیلن گلیکول مونو استئارات در کیسه های ۲۰ کیلویی است. سورن شیمی برای اطمینان از کیفیت محصول اتیلن گلیکول مونو استئارات خود را از مواد اصلی تهیه می کند.

ما پارامترهای دقیق خلوص، مقدار pH، ترکیب شیمیایی دقیق و پایداری را دنبال می کنیم تا بهترین کیفیت EGMS را ارائه دهیم. اتیلن گلیکول مونو استئارات در صنعت آرایشی و بهداشتی به عنوان ماده اولیه استفاده می شود. سورن شیمی ارائه دهنده اتیلن گلیکول مونو استئارات با کیفیت عالی است.

کاربرد اتیلن گلیکول مونو استئارات

این ماده پس از گرم شدن در کامپوزیت سورفاکتانت حل می شود. می توان از آن در محصولات شوینده مایع استفاده کرد تا اثر مرواریدی آن مشخص شود و ویسکوزیته محصول را افزایش یابد. همچنین می تواند پوست را مرطوب کند، مو را تغذیه کند و در برابر الکتریسیته ساکن محافظت کند. این سازگاری با سایر انواع سورفکتانت ها مناسب است و می تواند اثر پایدار مروارید و عملکرد ضخیم کننده آن را منعکس کند. هیچ گونه تحریکی برای پوست و آسیب به موها ندارد.

EGMS با توجه به کاربردهای آن مانند امولسیفایر در سطح جهان تقسیم می شود. در محصولات آرایشی مانند تهویه مطبوع، لوسیون و کرم از آن به عنوان یک امولسیفایر ثانویه و مات استفاده می شود.

این ماده معمولاً در مواد آرایشی و شامپو چندین هدف ارائه می دهد و خاصیت تهویه مطبوع را ارائه می دهد. این محصول در حمام های فوم مایع استفاده می شود و همچنین به عنوان یک ماده تقویت کننده ویسکوزیته عالی عمل می کند. برای خرید EGMS با کارشناسان فروش ما تماس حاصل فرمایید.

از مهمترین خصوصیات اتیلن گلیکول مونو استئارات، عدم حلالیت آن در آب، مقادیر کم اسید و ید و میزان ذوب نسبتاً زیاد است. همه اینها اساساً به ترکیب كمك می كنند كه در شرایط عادی پایدار باشد. آن را به عنوان یک ترکیب عالی برای محصولات مراقبت شخصی، لوازم آرایشی و بهداشتی استفاده می کنند.

EGMS در کجا استفاده می شود

مورد استفاده در شامپوها، لوسیونهای بدن، مرطوب کننده ها و مواد شوینده مایع با درجه بالا. همچنین می توان از آن به عنوان یک ماده پاک کننده، روان کننده و روان کننده فلزات و فرآوری فیبر در تولید دارو استفاده کرد.

ذخیره سازی و نگهداری

در انبارهای خشک و تمیز با تهویه مناسب نگهداری می شود. برای جلوگیری از اکسیداسیون از قرار گرفتن در معرض نور و گرما خودداری کنید. در هنگام حمل و نقل از محصول در برابر نشت و باران محافظت شود.

بازار جهانی مونو اتیلن گلیکول مونو استئارات

بازار جهانی یکپارچه اتیلن گلیکول بر اساس منطقه به عنوان اروپا، آسیا، اقیانوسیه، آمریکای شمالی، آمریکای لاتین و خاورمیانه و آفریقا تقسیم می شود. در مناطق توسعه یافته، مانند اروپا بازار EGMS تقاضای زیادی را تجربه می کند زیرا افراد ساکن در این منطقه درآمد یکبار مصرف و تمایل به صرف هزینه لوازم آرایشی را دارند.

همچنین، در مناطقی از آسیا و اقیانوس آرام با افزایش آگاهی در مورد نظافت شخصی و پاکیزگی، تقاضای بازار اتیلن گلیکول یکپارچه در حال افزایش است.

نقد و بررسی‌ها

هیچ دیدگاهی برای این محصول نوشته نشده است.

اولین کسی باشید که دیدگاهی می نویسد “اتیلن گلیکول مونو استئارات (EGMS)”

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *