تری اتانول آمین

نام شیمیایی : تری اتانول آمین TEA

فرمول شیمیایی : C6H15NO3

نوع بسته بندی : بشکه ۲۳۰ کیلویی

کشور سازنده : ایران

قیمت : تماس بگیرید

تری اتانول آمین (TEA) مایعی غلیظ ، بی رنگ و غلیظ است که کمی بوی آمونیاک می دهد، زیرا در مرکز خود نیتروژن دارد. با آمونیاک، که از هوا گرفته می شود. آنها خوب مخلوط نمی شوند.

از خود تري اتانول آمين در انواع خاصي از محصولات استفاده نمي شود، اما اين تثبيت کننده و تنظيم کننده pH را در همه موارد از مواد آرايشي و مواد معطر گرفته تا مراقبت از مو و مراقبت از پوست مشاهده خواهید کرد.

در مورد مراقبت از پوست، به ویژه اتانول آمین را می توان در طیف گسترده ای از محصولات یافت: ژل ها و کرم های اصلاح، ضد آفتاب ها، لوسیون ها، سرم ها و پاک کننده ها.

 

فواید تری اتانول آمین برای پوست

تری اتانول آمین ممکن است هیچ فواید خاصی برای پوست نداشته باشد ، اما از چند طریق متفاوت عمل می کند تا به محصولات کلی استفاده شده در آن کمک کند تا بهتر کار کنند و ماندگاری بیشتری داشته باشند.

pH را متعادل می کند: طبق گفته شولتز، تری اتانول آمین می تواند چیزهایی را که اسیدیته و قلیایی بودن را از حالت تعادل خارج می کند، خنثی کند. وی می گوید: “دلیل مهم آن این است که pH خارج از حد خنثی احتمال ایجاد تحریک بیشتر است.”

امولسیون ها: برای اینکه یک روغن و یک ماده غیر روغنی با هم مخلوط شوند، شما به یک ماده شیمیایی نیاز دارید که آنها را در کنار هم نگه دارد ، معروف به یک امولسیون کننده یا یک تثبیت کننده.

شولتز توضیح می دهد: “ما این محصولات را آمفوترك می نامیم زیرا هر دو طرف روغن و یك طرف اتصال آب دارند.” “نتیجه نهایی این است که ، آنها مایعات غیرقابل اختلاط دریافت می کنند تا با هم خوب بازی کنند و مخلوط شوند.”

بدون استفاده از امولسیون کننده، روغن و آب رسوب کرده و جدا می شوند (آب از بالا بالا می رود ، روغن در پایین قرار می گیرد) و شما محصول موثری نخواهید داشت.

ثبات امولسیون ها: تری اتانولامین به عنوان یک امولسیون کننده یا تثبیت کننده، به ماندگاری امولسیون ها مانند کرم ها و لوسیون ها کمک می کند.

فرمول را ضخیم می کند: شولتز اضافه می کند که تا آنجا که از مزایای حسی یا زیبایی برخوردار است، تری اتانولامین همچنین به غلیظ شدن و افزودن به فرمول کمک می کند.

 

کاربرد تری اتانول آمین:

تری اتانول آمین یا TEA در طیف وسیعی در بسیاری از صنایع مانند روغن و گاز برای شیرین سازی گاز استفاده می شود. در نساجی به عنوان ماده نرم کننده و صابون های آمینی. در لباسشویی، در فلزات که به عنوان عامل غیرفعال کار می کنند،در محصولات آرایشی و بهداشتی.

بسته بندی تری اتانول آمین:

معمولاً در بشکه های ۲۳۰ کیلوگرم ارائه می شود. بشکه های TEA نیز پالت می شوند و کوچک می شوند.

شرکت سورن شیمی در زمینه تامین تری اتانول آمین شازند اراک فعالیت دارد. جهت خرید با ما تماس بگیرید.

نقد و بررسی‌ها

هیچ دیدگاهی برای این محصول نوشته نشده است.

اولین کسی باشید که دیدگاهی می نویسد “تری اتانول آمین”

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

Cresta Help Chat
Send via WhatsApp